
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 skalotteløg (ca. 40 g)
- 2 kviste bredbladet persille, frisk kun blade
- 50 g parmesanost skåret i stykker (3 cm)
- 100 g mayonnaise (se tip)
- 100 g creme fraiche
- ½ tsk stødt tasmansk bjergpeber (se tip) eller kværnet sort peber
- 1000 g vand
- 1 tsk salt
- 250 g pasta, tørret efter eget valg (se tip)
- 200 g broccoli skåret i små buketter
- 250 g cherrytomater hele eller skåret i halve
- 1 gul peberfrugt frø fjernet og skåret i små tern (5 mm)
- basilikumblade friske, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 386.8 kcal / 1624.4 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 22.2 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Sodík
- 577.5 mg