
Kompatibilní verze
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cider-saltede svinekoteletter
- 350 g cider (se tip)
- 30 g havsalt, flager
- 1 spsk rosmarin, tørret
- 1 spsk salvie, tørret
- 1 ½ tsk timian, tørret
- ½ tsk sort peber, stødt
- 4 - 6 svinekoteletter (ca. 350 g hver)
- vindruekerneolie til pensling
Æbledressing
- 1 æble, Granny Smith skrællet, udkernet og skåret i kvarte
- 2 spsk æblecidereddike
- 2 tsk ahornsirup, ren
- 90 g vindruekerneolie
- 1 spsk grov sennep
- 6 kviste purløg, frisk skåret i kvarte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 651.4 kcal / 2735.8 kJ
- Protein
- 48.9 g
- Tuk
- 48.3 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Sodík
- 194.7 mg