
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ansjosfileter i olie
- 1 kvist rosmarin, frisk kun blade
- 4 kviste bredbladet persille, frisk kun blade
- 1 spsk kapers skyllet
- 40 g grønne oliven, uden sten
- 3 fed hvidløg
- 20 g citronsaft
- 20 g olivenolie plus ekstra til dryp
- 2 tsk grov sennep
- ½ tsk sort peber, stødt plus ekstra til krydring
- ½ tsk citronmyrte, tørret (valgfrit)
- 1500 - 1800 g lammebov, udbenet (se tip)
- pinjekerner til drys (valgfrit)
- 100 g hvidvin
- 2 gulerødder skåret i skiver
- 2 løg, brune skåret i tern
- salt til krydring
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1135 kcal / 4766.9 kJ
- Protein
- 78.3 g
- Tuk
- 84.6 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 31.9 g
- Sodík
- 854 mg