
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sennepsmarinade
- 1000 g flankesteg, okse sener fjernet (se tip)
- 1 kvist rosmarin, frisk kun blade
- 2 fed hvidløg
- 50 g worcestershire sauce
- 50 g olivenolie
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk oregano, tørret
- ¼ tsk sort peber, stødt
Peberrodssauce
- 100 g mayonnaise (se tip)
- 100 g creme fraiche 38 % (se tip)
- 20 g citronsaft
- 30 g peberrod, stødt, færdiglavet
- 1 tsk dijonsennep
- 2 knivspidser cayennepeber, stødt
- 2 knivspidser salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 870.3 kcal / 3655.3 kJ
- Protein
- 71.8 g
- Tuk
- 60.2 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Sodík
- 708.4 mg