Flankesteg med cremet peberrodssauce

Flankesteg med cremet peberrodssauce

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 20min.
4 portioner

Suroviny

Sennepsmarinade
  • flankesteg, okse sener fjernet (se tip)
    1000 g
  • rosmarin, frisk kun blade
    1 kvist
  • fed hvidløg
    2
  • worcestershire sauce
    50 g
  • olivenolie
    50 g
  • dijonsennep
    1 spsk
  • oregano, tørret
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
Peberrodssauce
  • mayonnaise (se tip)
    100 g
  • creme fraiche 38 % (se tip)
    100 g
  • citronsaft
    20 g
  • peberrod, stødt, færdiglavet
    30 g
  • dijonsennep
    1 tsk
  • cayennepeber, stødt
    2 knivspidser
  • salt
    2 knivspidser

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 708.4 mg
Protein 71.8 g
Kalorie 3655.3 kJ / 870.3 kcal
Tuk 60.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 18.2 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše