Zařízení & příslušenství
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
Příprava 15min.
Celkový 45min.
550 g
Suroviny
-
500 g wody
-
550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
21.7 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
113 kJ /
27 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
GOTOWANIE NA PARZE III
20 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min.
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min.
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min.
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min.
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min.
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min.
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min.
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min.
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min.
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min.
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min.
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min.