Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de lait, et 1 c. à soupe
- 80 g de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 145 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 75 g d'œufs (1, 5 œuf)
- 15 - 20 g d'eau de fleur d'oranger
- 360 g de farine, et un peu pour le saladier et le plan de travail
- ⅓ de c. à café de sel
- beurre, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- sucre glace, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1577 kJ / 374 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Brioche au lait de coco
3h 10min
Biscuits au citron
55 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Sablés viennois
45min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Stollen
3 Std. 45 Min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min