Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de lait, et 1 c. à soupe
- 80 g de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 145 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 75 g d'œufs (1, 5 œuf)
- 15 - 20 g d'eau de fleur d'oranger
- 360 g de farine, et un peu pour le saladier et le plan de travail
- ⅓ de c. à café de sel
- beurre, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- sucre glace, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1577 kJ / 374 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioches italiennes
3h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Brioche italienne
3h 15min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Biscuits au citron
55min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche feuilletée
5h