Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de lait, et 1 c. à soupe
- 80 g de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 145 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 75 g d'œufs (1, 5 œuf)
- 15 - 20 g d'eau de fleur d'oranger
- 360 g de farine, et un peu pour le saladier et le plan de travail
- ⅓ de c. à café de sel
- beurre, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- sucre glace, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1577 kJ / 374 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Petits paniers abricots et pistaches
20h
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Petits pains aux figues
3h 40 min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Bretzel aux 3 fromages
1h 5 min
Muffins anglais
4 Std. 10 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45 min
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Chouquettes du goûter
35min