Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 59.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1h 35min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40 Min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 Min
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min