Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 59.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 Min
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1 Std. 35 Min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 Min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min