Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 80 g cebola
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 500 g tomate cortado em pedaços
- ½ c. chá de pimenta, mais 1 pitada p/ servir
- 2 - 3 pitadas de pimenta-de-caiena em pó
- 1 c. chá de colorau
- 30 g azeite
- 120 g água
- 30 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de sal, mais 1 pitada p/ temperar
- 2 c. sopa de azeite
- 2 pés de tomilho, fresco
- 600 g filetes de bacalhau fresco c/ pele, cortado em 4 pedaços
- ½ ramo de salsa picada
- 1 limão cortado em rodelas, p/ guarnecer
- Baguete cortada em fatias, q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1310.5 kJ / 313.2 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 729.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Bacalhau no forno
45 Min
Penne com camarão e molho de acelga
50min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35min
Almôndegas com lentilhas
4 Std.
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 Min
Carne de vaca picante com pera
50min
Ovos com bacon e pimentos
35min
Azeite e vinagre aromatizados
504 Std. 40 Min
Arroz de bacalhau
40 Min