Kompatibilní verze
Bază de pizza din conopidă și ricotta cu brânză cu mucegai, pere și jambon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brânza ricotta
- 1800 g lapte integral
- 80 g oțet alb
Baze de pizza
- 500 g conopidă, tăiată în buchețele mici
- 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 ou
Topping pizza
- 1 lingură ulei de măsline, pentru uns
- ½ pară, feliată subțire
- 100 g brânză cu mucegai, fărâmițată
- 150 g jambon crud-uscat, feliat subțire
- 40 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Protein
- 88.7 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 85.6 g
- Nasycený tuk
- 46.6 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3499.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galetă Ratatouille
1 Std. 30 Min
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55 min
Salată cu nectarine, Stilton și nuci, cu vinegretă de zmeură
10 Min
Bundt marocan
Žádné hodnocení
Plăcintă de miel cu lămâie
Žádné hodnocení
Ricotta coaptă cu ierburi
Žádné hodnocení
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25 Min
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50min
Pepperoni Vegani
Žádné hodnocení
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1 Std. 25 Min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50min