Kompatibilní verze
Bază de pizza din conopidă și ricotta cu brânză cu mucegai, pere și jambon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brânza ricotta
- 1800 g lapte integral
- 80 g oțet alb
Baze de pizza
- 500 g conopidă, tăiată în buchețele mici
- 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 ou
Topping pizza
- 1 lingură ulei de măsline, pentru uns
- ½ pară, feliată subțire
- 100 g brânză cu mucegai, fărâmițată
- 150 g jambon crud-uscat, feliat subțire
- 40 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 6003.5 kJ / 1429.5 kcal
- Protein
- 88.7 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 85.6 g
- Nasycený tuk
- 46.6 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 3499.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus din sfeclă
15min
Spaghete cu pui, busuioc și ardei roșii copți
35 min
Unt cu kimchi
Keine Bewertungen
Tocană de fasole albă și usturoi
50 min
Budincă lipicioasă cu caramel
1 godz. 55 min
Pizza cu făină de alac, nectarine și șuncă, cu glazură de oțet balsamic
Keine Bewertungen
Sos de pâine
1h 25min
Ricotta coaptă cu ierburi
Keine Bewertungen
Plăcințele cu carne de porc
2h 20 min
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Milkshake Banana Split
30 min.
Supă de ghimbir, morcovi și curry
50 min