Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 40 g azeite
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g atum de lata, em água
- 50 g molho de tomate (à espanhola)
- 10 g azeitonas s/ caroço
- ½ c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de paprika fumada
- 400 g pimento vermelho em conserva
- 2 ovos
- 50 g farinha s/ glúten
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1369.8 kJ / 327.4 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 994.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 min
Nuggets de salmão com palitos de cenoura (Baby-Led Weaning)
45 min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 min
Sopa fria de manga e coco
10min
Salada grega com frango cozido a vapor - TM5
1 godz. 10 min
Lasanha de curgete - TM6
2h 15min
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
25 min
Caldo de tomate
Žádné hodnocení
Bolo de creme de chocolate e pistácio
24h
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Sanduíche de cookies com manteiga de amendoim
30 min
Smoothie de café vegan
5min