Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g rode uien
- 65 g gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 35 g verse güero peper, ontpit (± 1 peper)
- 35 g olijfolie
- 1000 g water
- 2 tl grof zout
- 1 tl gedroogde oregano
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in middelgrote stukken
- 115 g limoensap
- 250 g tomaten, in kwarten
- 5 g citroensap
- maïstortilla's, in julienne en gefrituurd
- limoen, in dunne plakjes
- verse koriander, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Cashew schenkroom
Žádné hodnocení
Pompoen baba ganoush
35 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Hainanese kiprijst
1h 20 min
Keftedes (gehaktballen)
Žádné hodnocení
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min