Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g rode uien
- 65 g gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 35 g verse güero peper, ontpit (± 1 peper)
- 35 g olijfolie
- 1000 g water
- 2 tl grof zout
- 1 tl gedroogde oregano
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in middelgrote stukken
- 115 g limoensap
- 250 g tomaten, in kwarten
- 5 g citroensap
- maïstortilla's, in julienne en gefrituurd
- limoen, in dunne plakjes
- verse koriander, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Zalm met venkel
40 min