Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 120 g Hartweizengrieß
- 120 g Wasser und etwas mehr zum Kochen und Bearbeiten
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
Füllung
- 300 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 100 g Babyspinat, frisch
- 100 g Erbsen, TK
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Butter
- ½ TL Muskat, gerieben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ - ½ Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
Fertigstellung
- 2 EL Butter
- 3 Zweige Thymian
- 6 - 7 Champignons, in Scheiben
- 2 EL Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 616 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1h
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 Min
Vegane Weißwürste
55 min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Mini-Burger mit Erbsen-Pattie
2 godz.
Vegetarische Maultaschen
1h
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2 godz.
Orientalische Veggie-Patties
1 Std. 35 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Maultaschen
2 godz. 30 min
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1h 30 min