Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reisbällchen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 1 Dose Safran, gemahlen
- 1 TL Salz
- 300 g Weißwein, trocken, vegan
- 350 g Sahnealternative aus Soja
- 450 g Wasser
- 1 geh. TL Johannisbrotkernmehl
Füllung
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Räuchertofu, in Würfeln (1 cm)
- 10 g Olivenöl
- 20 g Pinienkerne
- 80 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 1 EL weißes Mandelmus
- 1 EL Wasser
- ½ TL Salz
Tomatensauce und Fertigstellung
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 800 g passierte Tomaten
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- Paniermehl, vegan, zum Wälzen
- Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2290 kJ / 547 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1070 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45min
Mac and Cheese (vegan)
3h
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 Min
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2h
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
1h 30min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Vegane Lasagne-Suppe
1h