Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Rauchmandeln
- 20 g gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Kresse, Kerbel etc.), ggf. abgezupft
- 200 g Seidentofu
- 1 TL Zitronensaft
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 170 g Sojadrink
- 80 g Mehl
- ½ TL Paprika de la Vera
- 3 Prisen Muskat
- 75 g geriebene Käse-Alternative, vegan
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1072 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2 Std. 30 Min
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2h 10min
Vegetarische Maultaschen
1h 40min
Mac and Cheese (vegan)
3 Std.
Vegane-Bällchen-Pasta
1 Std. 30 Min
Spinat-Erbsen-Suppe mit Cashews
2 Std. 30 Min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Graupen-Rouladen mit Waldpilz-Sauce
1 Std. 30 Min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 Std.
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min