Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Birne (200 g), in Stücken
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 EL Rosinen (ca. 10 g)
- 50 g Butter, in Stücken
- 80 g roter Portwein und etwas mehr zum Bestreichen
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 Prisen Zucker
- 1 TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Walnüsse, gehackt
- 1 Ei
- 2 EL Milch
- 300 g Strudelteig (7 einzelne Blätter), z. B. von Henglein
- 150 g Feta, grob zerbröselt
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2529 kJ / 604 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1022 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingfrikadellen
1h 20 min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10 min
Gefüllter Spaghetti-Kürbis
1h
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15 min.
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min.
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30 min
Grünkohl-Quiche
1h 30 min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45 min
Butternussstrudel mit Kräuterquark
1h 50 min