Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel

Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel

4.3 128 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Birne (200 g), in Stücken
    1
  • Rotkohl in Stücken
    400 g
  • rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rosine (ca. 10 g)
    1 EL
  • Butter in Stücken
    50 g
  • roter Portwein und etwas mehr zum Bestreichen
    80 g
  • Wasser
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Zucker
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Walnüsse, gehackt
    50 g
  • Ei
    1
  • Milch
    2 EL
  • Strudelteig (7 einzelne Blätter), z. B. von Henglein
    300 g
  • Feta grob zerbröselt
    150 g
  • Johannisbeer-Gelee
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1022 mg
Protein 22 g
Kalorie 2529 kJ / 604 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...