Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 42 g Hefe
- 500 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Flohsamenschalen
- 45 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 100 g Mozzarella, in kleinen Würfeln
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 388 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenfreie Käseküchlein
2 Std.
Schoko-Mini-Pizzen
50 Min
Glutenfreie Brötchen
1h
Veganer Käse-Dip
40 λεπτ.
Glutenfreie Mandel-Tartelettes mit Orangencurd
1ωρ. 50 λεπτ.
Glutenfreie Apfelküchlein
1h
Reis-Hirse-Brot
1h 40min
Quark-Mandel-Brötchen
1h 15min
Vollkornbrot Glutenfrei
4 Std.
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1h 10min
Brot ohne Mehl
1 Std. 45 Min
Low Carb Nussbrötchen
1h 30min