Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 42 g Hefe
- 500 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Flohsamenschalen
- 45 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 100 g Mozzarella, in kleinen Würfeln
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 388 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artischocken in Öl
1h 40min
Mediterrane Baguettes
4h
Sesambrötchen (Low Carb)
45min
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1h 10min
Matcha-Shot
5min
Reis-Hirse-Brot
1h 40min
Cashew-Aufstrich
32 Std.
Vegane Donauwellen-Cupcakes
4h
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2 Std. 10 Min
Glutenfreie Käseküchlein
2h
Glutenfreie Brötchen
1h