
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g rødløg i kvarte eller i skiver (1 cm)
- 20 g olivenolie plus ekstra til dryp
- ½ - 1 tsk sukker efter smag
- 225 g butterdej (1 ark)
- 200 g gedeost, alle slags skåret i 8 runde skiver
- 4 kviste timian, frisk kun blade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 484 kcal / 2011 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 462 mg
Alternativní recepty
Burgere med rødbede og halloumi
Žádné hodnocení
Bulgursalat med rucola, fersken og avocado
Žádné hodnocení
Kartoffelpandekager
45min
Linsebolognese
35min
Svampebolognese med courgette-nudler
Žádné hodnocení
Græskartærte
Žádné hodnocení
Tortilla med courgette og falafler
Žádné hodnocení
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Žádné hodnocení
Spicy aubergine med bulgur
Žádné hodnocení
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Žádné hodnocení
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení