
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsk fennikelfrø, tørret
- 20 g vegetabilsk olie
- 60 g løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
- 400 g fennikel skåret i skiver (2-3 cm), blade reserveret til pynt
- 20 g sukker
- 400 g hakkede tomater, dåse
- 20 g tomatpure
- 100 g vand plus ekstra til kogning af pasta
- 1 tsk havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af pasta
- ¼ tsk sort peber, stødt plus ekstra efter smag
-
½
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
nebo ½ tsk grøntsagsbouillon - 2 skvæt balsamico glace
- 350 g pasta (fx penne)
- vand
- havsalt
- 30 g pinjekerner
- 125 g små mozzarellakugler drænede
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 551 kcal / 2324 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Svampebolognese med courgette-nudler
Nessuna valutazione
Græskartærte
Nessuna valutazione
Tortilla med courgette og falafler
Nessuna valutazione
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nessuna valutazione
Spicy aubergine med bulgur
Nessuna valutazione
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Nessuna valutazione
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Nessuna valutazione
Vegetarlasagne
Nessuna valutazione
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nessuna valutazione
Galette med ost og tofudressing
Nessuna valutazione
Quesadillas med chilichutney
Nessuna valutazione
Salat med sobanudler og tofu
Nessuna valutazione