
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
- 40 g vegetabilsk olie
- 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben skåret i stykker (2 cm)
- 400 g blandede peberfrugter skåret i stykker (2 cm)
- 200 g vand plus 1-2 spsk og ekstra til at koge ris
- 200 g tomater skåret i stykker
- 1 tsk stærk paprika
- ½ tsk sød paprika
- 1 tsk basilikum, tørret
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 tsk havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af ris
- ¼ tsk sort peber, stødt plus ekstra efter smag
-
1
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
nebo 1 teske med top hønsebouillon -
20
g tyrkisk rød peberpasta mild (fx biber salçasi)
nebo 20 g tomatpure - 250 g ris
- vand
- havsalt
- 20 g majsmel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 502 kcal / 2101 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Žádné hodnocení
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2hod. 20min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1hod.
Kødboller i tomatsauce med ris
Žádné hodnocení
Sursøde spareribs
Žádné hodnocení
Sticky sesamkylling
40min
Farsbrød
Žádné hodnocení
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení