
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
- 40 g vegetabilsk olie
- 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben skåret i stykker (2 cm)
- 400 g blandede peberfrugter skåret i stykker (2 cm)
- 200 g vand plus 1-2 spsk og ekstra til at koge ris
- 200 g tomater skåret i stykker
- 1 tsk stærk paprika
- ½ tsk sød paprika
- 1 tsk basilikum, tørret
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 tsk havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af ris
- ¼ tsk sort peber, stødt plus ekstra efter smag
-
1
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
nebo 1 teske med top hønsebouillon -
20
g tyrkisk rød peberpasta mild (fx biber salçasi)
nebo 20 g tomatpure - 250 g ris
- vand
- havsalt
- 20 g majsmel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 502 kcal / 2101 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Piri Piri kylling med salat
Nessuna valutazione
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nessuna valutazione
Provencalsk kylling
Nessuna valutazione
Kylling med honning og blomkålspuré
Nessuna valutazione
Steak au Poivre (peberbøf)
Nessuna valutazione
Oksekødskofta med feta
Nessuna valutazione
Kaloriefattig lasagne
Nessuna valutazione
Bahn mi med kylling
Nessuna valutazione
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nessuna valutazione
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Nessuna valutazione
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Nessuna valutazione