Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de raíz de jengibre fresca
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de peras conferencia peladas (descorazonadas y cortadas en dados)
- 30 g de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 clavos
- 150 g de azúcar moreno
- 100 g de vinagre de manzana
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 4544 kJ / 1087 kcal
- Protein
- 5.05 g
- Sacharidy
- 212.58 g
- Tuk
- 20.58 g
- Vláknina
- 16.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 godz. 10 min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30min
Lemon curd (Espesar)
20min
Compota de peras con orejones y avellanas
1h
Chutney de arándanos
1h
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 Std. 40 Min
Chutney de mango - India
1 godz. 10 min
Chutney de manzana
20min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35min
Compota de manzanas y peras
20min
Crema de limón (Lemon curd)
25min
Mermelada de naranja y zanahoria
40min