Chutney de pera y jengibre

Chutney de pera y jengibre

4.7 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
1 tarro

Suroviny

  • 20 g kion
  • 150 g de cebolla cortada en cuartos
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 600 g de peras conferencia peladas (descorazonadas y cortadas en dados)
  • 30 g zumo de limón
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
  • ½ cucharadita de canela molida
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 3 de clavos enteros
  • 150 g de azúcar moreno
  • 100 g de vinagre de manzana
  • 1 cucharada de vainilla líquida
  • 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tarro

Protein 5.05 g
Kalorie 4544 kJ / 1087 kcal
Tuk 20.58 g
Vláknina 16.42 g
Sacharidy 212.58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...