Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de raíz de jengibre fresca
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de peras conferencia peladas (descorazonadas y cortadas en dados)
- 30 g de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 clavos
- 150 g de azúcar moreno
- 100 g de vinagre de manzana
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 4544 kJ / 1087 kcal
- Protein
- 5.05 g
- Sacharidy
- 212.58 g
- Tuk
- 20.58 g
- Vláknina
- 16.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 Std. 10 Min
Chutney de manzana
20 Min
Chutney de fresas
24h
Chutney de arándanos
1 Std.
Compota de manzanas y peras
20 Min
Limonada de jengibre y menta
5 Min
Chutney de mango - India
1 Std. 10 Min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1 Std. 15 Min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min
Crema de limón (Lemon curd)
25 Min