Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ząbek czosnku
- 125 g filetów z anchois, w oleju, odsączonych z zalewy
- 15 g czarnych oliwek, bez pestek
- 100 g oliwy z oliwek
- 70 g oleju z pestek winogron
- 60 g wody
- 40 g czerwonego octu winnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 3754.4 kJ / 897.3 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 91.4 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 2351.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Dżem" bekonowy
1 Std. 20 Min
Agrestowy chutney
40 Min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1 Std. 10 Min
Pasta zhong
15 min
Crumble po indyjsku
1 Std. 20 Min
Terrina z ziołową polentą
1h 50 min
Sos salvitxada
1h 25 min
Pasta Taramosalata
15 min
Dressing z kozim serem
10min
Dressing orientalny
10min
Gazpacho z malinami
1 Std. 15 Min
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
1h 5min