Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g kaszy gryczanej, niepalonej
- 140 g komosy ryżowej (quinoa)
- 200 g ryżu białego, długoziarnistego
- 30 g siemienia lnianego
- 200 g wody, wrzącej
- 1 łyżeczka soli
- 10 g cukru
- 90 g mąki ziemniaczanej
- 300 g wody, o temp. pokojowej
- 2 łyżeczki suchych drożdży, bezglutenowych
- 20 g oleju rzepakowego
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 3115 kJ / 744 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 160.3 g
- Tuk
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15h
Mazurek bezglutenowy
2h 15min
Bezglutenowy spód do tarty
35 Min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 Std. 45 Min
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 Std. 15 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Magdalenki (bez glutenu)
1h
Focaccia (bez glutenu)
1h
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1 godz. 5 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2h