Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 50 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 30 g kolendry, świeżej
- 80 g cebuli szalotki, pokrojonej na kawałki
- 15 g czerwonego octu winnego
- 60 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2638.3 kJ / 630.6 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 60.1 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1218.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pisco sour
10min
Empanadas z wołowiną
3h 40min
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3h
Tapenada
5min
Salsa z pomidorów i kolendry
1 godz. 5 min
Kotlety (kofty) z jagnięciny i fety w greckim stylu
30 Min
Sos z czerwonego wina
40min
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3h 10 min
Kofty z wołowiny i fety
2 godz. 30 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min
Sos majonezowy z chimichurri
10min
Burgery z chorizo, guacamole i granatem
2 godz.