Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g kapusty pekińskiej, pokrojonej na 7-8 cm kawałki
- 2200 g wody
- 100 g soli
- 50 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 70 g kalarepy, pokrojonej na kawałki
- 30 g cebuli
- 2 ząbki czosnku
- 5 - 10 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2-3 mm plastry
- 35 g ryżu białego, długoziarnistego
- 15 g cukru
- 20 g szczypiorku, grubego, pokrojonego na 4-5 cm kawałki
-
30
g sosu rybnego
nebo 30 g sosu sojowego - 15 g papryki słodkiej, mielonej
- 15 g papryki ostrej, mielonej
- ½ łyżeczki chili, mielonego (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 143.9 kJ / 34.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 2994.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili z pieczoną dynią piżmową i czarną fasolą
45 Min
Zupa miso z warzywami
30 Min
Curry z serem paneer
5 Std.
Zupa z kimchi i tofu
30 Min
Topinambur po prowansalsku
50 Min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45 Min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30 Min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Szarpany jackfruit BBQ
25 Min
Paneer
4h 5 min
Japońska zupa ramen
1 godz. 50 min