Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką
- 350 g ryżu basmati
- 3 ziarna kardamonu, całego
- 3 goździki
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 1 łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- 1 szczypta nitek szafranu
- 30 g oleju
- 3 ząbki czosnku
- 1000 g wody
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1167.3 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry z serem paneer
5 Std.
Szybki dhansak z jagnięciny
45min
Curry z soczewicą (dal)
40min
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3h 10 min
Massaman curry z kurczakiem
1h 40min
Curry z jagnięciny i papryki (Bhoona Gosht)
1 Std. 15 Min
Biryani z jagnięciną
1 Std. 20 Min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45min
Curry z warzywami
1h 25min
Dal makhani z soczewicy
50 Min
Dal makhani
13h 20 min
Kurczak tikka masala z cytrynowym ryżem
4 Std. 30 Min