Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla en cuartos
- 80 - 90 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 150 g de pimiento rojo en trozos
-
120
g de salsa de tomate
nebo 120 g de tomate frito estilo casero - 600 g de patatas peladas y chascadas en trozos
- 400 g de agua
- 1 cucharadita rasa de sal
- 400 g de chicharros limpios (en rodajas de 4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 561.6 mg
Alternativní recepty
Sopa a la riojana
45 Min
Alubias con bacalao
30min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Rancho
1h
Potaje de vigilia
30min
Pote asturiano
26h 30min
Patatas mare nostrum
1h
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50 Min
Caldeirada de peixe
40min
Fabes con pulpo
45 Min
Fabes con almejas
30min
Marmitako
40min