Sorropotún cántabro con chicharro

Sorropotún cántabro con chicharro

4.2 20 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 50 g de aceite de oliva
  • 180 g de cebolla en cuartos
  • 80 - 90 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 120 g de salsa de tomate
    120 g de tomate frito estilo casero
  • 600 g de patatas peladas y chascadas en trozos
  • 400 g de agua
  • 1 cucharadita rasa de sal
  • 400 g de chicharros limpios (en rodajas de 4 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 561.6 mg
Protein 15.4 g
Kalorie 1341 kJ / 320 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 24.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...