
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de cebolla en cuartos
- 80 - 90 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 150 g de pimiento rojo en trozos
-
120
g de salsa de tomate
nebo 120 g de tomate frito estilo casero - 600 g de patatas peladas y chascadas en trozos
- 400 g de agua
- 1 cucharadita rasa de sal
- 400 g de chicharros limpios (en rodajas de 4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 320 kcal / 1341 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Sodík
- 561.6 mg
Alternativní recepty
Sopa de trucha del Órbigo
35 min
Marmitako para dos
30 min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 h 20 min
Fabes con almejas
30 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 h
Porrusalda con bacalao
40 min
Guiso "mar y tierra"
50 min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Marmitako de caballa
50 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Marmitako
40 min