Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patatas panadera
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 - 600 g de patatas cortadas en rodajas finas
- 100 g de sidra
- 1 cucharadita de sal
Pulpo y rape amariscado
- 150 g de pulpo cocido cortado en rodajas
- 3 nécoras cortadas por la mitad
- 150 g de almejas frescas
- 150 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 6 langostinos crudos sin pelar
Salsa y horneado
- 250 g de sidra
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada colmada de harina
- 250 g de caldo de pescado
- 50 g de tomate frito
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1199 kJ / 287 kcal
- Protein
- 15.32 g
- Sacharidy
- 19.98 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.06 g
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Pulpo amariscado
1 Std.
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Caldereta de dorada
40 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Arroz con bogavante
1 Std.