Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patatas panadera
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 - 600 g de patatas cortadas en rodajas finas
- 100 g de sidra
- 1 cucharadita de sal
Pulpo y rape amariscado
- 150 g de pulpo cocido cortado en rodajas
- 3 nécoras cortadas por la mitad
- 150 g de almejas frescas
- 150 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 6 langostinos crudos sin pelar
Salsa y horneado
- 250 g de sidra
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada colmada de harina
- 250 g de caldo de pescado
- 50 g de tomate frito
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1199 kJ / 287 kcal
- Protein
- 15.32 g
- Sacharidy
- 19.98 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.06 g
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1h
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Pollo guisado con langostinos y almejas
40 min
Pulpo amariscado
1h
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Cigalas al ajillo
20 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min
Rape en salsa americana
1h
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min