![Pulpo y rape amariscado Pulpo y rape amariscado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b1d329259d6c18996446b7d70cc499d6/Derivates/d88b75b9a2fa18458d3268d18c12531a4b0c125e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patatas panadera
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 - 600 g de patatas cortadas en rodajas finas
- 100 g de sidra
- 1 cucharadita de sal
Pulpo y rape amariscado
- 150 g de pulpo cocido cortado en rodajas
- 3 nécoras cortadas por la mitad
- 150 g de almejas frescas
- 150 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 6 langostinos crudos sin pelar
Salsa y horneado
- 250 g de sidra
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada colmada de harina
- 250 g de caldo de pescado
- 50 g de tomate frito
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1199 kJ / 287 kcal
- Protein
- 15.32 g
- Sacharidy
- 19.98 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.06 g
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Arroz con bogavante
1 Std.
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Caldereta de dorada
40 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Bacalao con langostinos
1 Std.
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Dorada a la veneciana
55 Min