Kompatibilní verze
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 - 1200 g de alcachofas frescas (600 g limpias)
-
10
ramitas de perejil fresco
nebo ½ limón - 120 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 solomillos de cerdo ibérico, cortados en 8 medallones de 3 cm (aprox. 600 g)
- 8 lonchas de beicon (aprox. 150 g)
- 50 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino tinto
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena (disuelta en 50 g de agua fría)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1329 kJ / 318 kcal
- Protein
- 30.39 g
- Sacharidy
- 5.85 g
- Tuk
- 19.23 g
- Vláknina
- 10.01 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Carrilleras mar y montaña para dos
1ωρ. 25 λεπτ.
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1ωρ. 10 λεπτ.
Caldereta de cordero
50min
Caldereta manchega
1 Std.
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Alcachofas a la romana
50min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1ωρ. 10 λεπτ.
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min