![Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D295C7C8-0CEF-4126-9C69-951311E51B92/Derivates/CCAF5069-B28D-4631-8C2D-C70DDFC21F60.jpg)
Kompatibilní verze
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 - 1200 g de alcachofas frescas (600 g limpias)
-
10
ramitas de perejil fresco
nebo ½ limón - 120 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 solomillos de cerdo ibérico, cortados en 8 medallones de 3 cm (aprox. 600 g)
- 8 lonchas de beicon (aprox. 150 g)
- 50 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino tinto
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena (disuelta en 50 g de agua fría)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1329 kJ / 318 kcal
- Protein
- 30.39 g
- Sacharidy
- 5.85 g
- Tuk
- 19.23 g
- Vláknina
- 10.01 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillos de pollo con setas
1 Std.
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Pollo en pepitoria
45 min
Pollo al chilindrón
45 min
Rodaballo al vapor con uvas
30 min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.