Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos
- 500 g de patatas chascadas en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 900 g de agua
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(volitelně)
nebo 150 g de corazones de alcachofa congelados (volitelně) -
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos
nebo 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos - 50 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2053 kJ / 490 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 689.8 mg
Alternativní recepty
Garbanzos a la catalana
35min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30min
Patatas meneás salmantinas
40min
Patatas a la riojana
40min
Garbanzos con arroz
35min
Arroz con ternasco y borraja
1h
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Cestas de lentejas con butifarra
1h 20min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Rancho aragonés
1h 30min
Arroz a lo pobre
40min