Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos
- 500 g de patatas chascadas en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 900 g de agua
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(volitelně)
nebo 150 g de corazones de alcachofa congelados (volitelně) -
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos
nebo 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos - 50 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2053 kJ / 490 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 689.8 mg
Alternativní recepty
Guiso de judías rojas con costillas
40 min
Rancho aragonés
1h 30min
Sopa de judías rojas
35 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Arroz con ternasco y borraja
1 Std.
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 min
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55 min
Arroz a lo pobre
40 min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Arroz caldoso con especias
40 min