Kompatibilní verze
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 300 g de sepietas limpias
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios
- 600 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras escurridas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 8 rebanadas de pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 32.11 g
- Sacharidy
- 24.84 g
- Tuk
- 13.82 g
- Vláknina
- 3.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Marmitako de pulpo
40min
Arroz con pulpitos de playa
1 godz. 5 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1h
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35 Min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30min
Guiso de pulpo
45min
Arroz con bogavante
1h
Arroz meloso con cigalas
45min