![Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FED61FE7-638F-4E8F-B88E-C526DA434CE2/Derivates/E5CC622D-6347-44A0-80CD-9957A570411E.jpg)
Kompatibilní verze
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 300 g de sepietas limpias
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios
- 600 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras escurridas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 8 rebanadas de pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 32.11 g
- Sacharidy
- 24.84 g
- Tuk
- 13.82 g
- Vláknina
- 3.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1 godz.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Conejo al chilindrón
1 godz.
Patatas con almejas
40 min
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40 min
Mejillones al curry
30 min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Calamares encebollados
1 godz.
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min