Kompatibilní verze
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 300 g de sepietas limpias
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios
- 600 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras escurridas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 8 rebanadas de pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 32.11 g
- Sacharidy
- 24.84 g
- Tuk
- 13.82 g
- Vláknina
- 3.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Filetes de sardina con patatas, jamón y salsa de tomate
45 Min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Caldereta de cordero
50min
Pollo al chilindrón
45 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Conejo en doble cerveza
5h
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30 Min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1 Std. 30 Min
Calamares al whisky
45 Min