Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas

Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas

4.1 9 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 raciones

Suroviny

  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • filetes de anchoa en aceite
    2
  • de sepietas limpias
    300 g
  • de chipirones enteros frescos limpios
    300 g
  • de tomate troceado en conserva
    600 g
  • de vino blanco seco
    150 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    50 g
  • de alcaparras escurridas
    20 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de pan
    8 rebanadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 352 kcal / 1472 kJ
Protein 32.11 g
Tuk 13.82 g
Sacharidy 24.84 g
Vláknina 3.49 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...