Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 10 saucisses de porc fumées
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 1 petit piment frais, épépiné
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates, coupées en brunoise
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de paprika fort en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 555.5 kJ / 132.8 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 434.2 mg
Alternativní recepty
Cassoulet express au chorizo
55 min
Rougail aux chipolatas
50 min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Colombo de porc
1h 15min
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Filet mignon au cidre
35 min
Sauté de porc au cidre
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Sauté de porc au curry
1h
Rougail saucisse et riz
50 min
Colombo de porc aux légumes
45 min