Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 728.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basis kippenbouillon
35 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Koolstoofpot met kalkoen
Žádné hodnocení
Mallorcaanse vissoep
40 min.
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Courgettesoep met munt
35 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Kipfilets pizzaiola
55min
Mediterrane visschotel
1h 30 min.
Butternut en gembersoep
35 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min.