
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien gehalveerd
- 200 g rode paprika's in stukken
- 500 g tomaten in stukken
- ½ tl gemalen peper en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie gehakt
- 1 citroen in schijfjes
- stokbrood in sneetjes, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 308.7 kcal / 1291.8 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Tuk
- 16.3 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 728.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Zalm mozaïek
Brak ocen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 godz. 15 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min