Zařízení & příslušenství
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Příprava 25min.
Celkový 19hod. 15min.
6 porties
Suroviny
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 porties
Sodík
4738 mg
Protein
326.7 g
Kalorie
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Tuk
63.5 g
Vláknina
42 g
Nasycený tuk
9.4 g
Sacharidy
256.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Žádné hodnocení
Vegan Sinaasappel Croissants
Žádné hodnocení
Inktvis "à Lagareiro"
Žádné hodnocení
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Žádné hodnocení
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1hod. 40min.
Tiramisu met chocolade en chili
Žádné hodnocení
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Alpenmacaroni
45min.
Groene biscuittaart
Žádné hodnocení
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Žádné hodnocení
Rendang met Gele Kleefrijst
2hod. 45min.