Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Gurke, Enden abgeschnitten
- 250 g Möhren
- 120 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Chinakohl, Strunk entfernt, in Spalten
- 60 g Frühlingszwiebeln, der grüne Teil entfernt
- 350 g Vermicelli Glasnudeln
- Wasser, kochend, zum Einweichen
- 2 Knoblauchzehen
- 9 Stängel Koriander, abgezupft
- ¼ - ½ rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 10 g Fischsauce
- 50 g Sojasauce
- 40 g Wasser
- 50 g Reisessig
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 1 EL Zucker
- 100 g Bambussprossen, frisch
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 2 EL Erdnüsse, geröstet, gesalzen, grob gehackt, zum Garnieren
- 1 Limette, in Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 574 mg
Alternativní recepty
Hähnchen-Kimchi-Salat
15 Min
Pad Thai
40min
Vietnamesischer Nudelsalat
40min
Thailändischer Papaya-Salat
30min
Thai-Melonensuppe
4h
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Thailändischer Papaya-Salat
30min
Thai-Glasnudelsalat
30min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 Min
Grünes Thai-Curry
40min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40min
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min