Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salat
- 400 g Drillinge, längs geviertelt
- 400 g Paprika, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Curry
- 1 TL Paprika de la Vera
- 2 TL Salz
- 150 g Gurke
- 150 g Radieschen
- 700 g Wasser
- 100 g grüne Linsen, getrocknet
- 4 Eier, gewaschen
Miso-Tahin-Dressing
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 40 g Tahin
- 30 g Miso-Paste
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Sesamöl, geröstet
- 50 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Blattspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2759 kJ / 659 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 33.4 g
- Sodík
- 1686 mg
Alternativní recepty
Vegane Asia-Bowl
30min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Bunte Spargelbowl mit Jasminreis
1h
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1h 10min
Veganer Caesar Salat
40min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30min
Veganer Glasnudelsalat
25 min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Kunterbunte Lunch-Gläser
40min