Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de noix de cajou, crues, non salées
- 10 g de persil italien, les feuilles seulement
- 10 g d'aneth frais, les feuilles seulement (voir Conseil)
- 2 c. à soupe bombées de levure alimentaire en flocons
- 100 g d'eau froide
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 40 g d'huile neutre (par ex. huile de pépins de raisin, tournesol)
- 1 gousse d'ail
- ½ - ¾ c. à thé de sel, au goût
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée (2 mm), au goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6711 kJ / 1604 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 135 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coupes de granola enrobées de chocolat
1h 5 min
Poulet méditerranéen
35min
Poisson au four avec crevettes, légumes et riz basmati (Ben)
Žádné hodnocení
Gaufre au falafel
Žádné hodnocení
Toast de champignons au miso avec yaourt au tahini
45 Min
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30min
Beurre végane à l'aquafaba
2u. 25min
Margarita jamaïcain à la fleur d'hibiscus
1h 5 min
Soupe aux petits pois, saumon au citron, brocolis et patates
1h
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 Min
Tofu sur riz et sauce aux cacahuètes
45 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1h 20min