
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Walnusshälften
- 150 g Ziegenfrischkäse
- 20 g Schnittlauch in feinen Röllchen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 150 g Crème fraîche
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 200 g Rote Bete, gegart in Stücken (2 cm)
- 125 g Haferflocken, zart
- 1 TL Backpulver
- Butter zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 545 kcal / 2278 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1259 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat-Wraps mit Hähnchen und Kokos-Currysauce
40min
Dunkle Grundsauce
4hod. 30min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
4-Käse-Tortellini mit Salbei-Butter
3hod. 30min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1hod. 10min
Rosinenschnecken
2hod. 20min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4hod. 30min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1hod.
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20min