Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, om in te vetten
- 20 g amandelen
- 200 g feta kaas, in stukken
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 - 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 6 stengels verse tijm, enkel de bladeren
- 250 g ricotta
- 200 g crème fraîche
- 6 eieren
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 uien, gehalveerd
- 400 g savooiekool, in stukken
- 5 el amandelschilfers
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boter plank met spinaziepesto
10min
Broccoli-ham omelet
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Aardappel pannenkoeken
45min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Zalm met venkel
40min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Spinazierisotto met asperges
40min