Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, om in te vetten
- 20 g amandelen
- 200 g feta kaas, in stukken
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 - 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 6 stengels verse tijm, enkel de bladeren
- 250 g ricotta
- 200 g crème fraîche
- 6 eieren
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 uien, gehalveerd
- 400 g savooiekool, in stukken
- 5 el amandelschilfers
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Lamscurry
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Butternut en gembersoep
35min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min