
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 353 kcal / 1476 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Hartige taart met savooiekool
1hod. 30min
Driegangen maaltijd voor twee
1hod. 15min
Soep met zeeduivel en garnalen
1hod.
Borscht
50min
Quiche lorraine
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1hod.
Alpengratin
50min
Gnocchi Tricolore
35min
Champignontaart
Žádné hodnocení
Omelet van eiwit
35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1hod. 5min