Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Worstmummies
Žádné hodnocení
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Aardappelkoekjes
45min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min