Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Aardbeienijsjes
12h 15 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Rode ogen gevulde eieren
Žádné hodnocení
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Gevulde groenten
1h 20min
Loempia’s
55 Min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min