Kompatibilní verze
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 verse jalapeñopeper, in stukken (2 cm)
- 120 g rode uien, geschild, in vieren
- 30 g lente-uien, in lengtes (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse koriander, in stukken (± 3 cm)
- 20 g lente-uien, in stukken (± 3 cm)
- 30 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 30 g limoensap
-
50
g pompelmoessap
nebo 50 g sinaasappelsap - 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen komijn
- 1 ½ tl zout
-
800
g verse zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
nebo 800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken - 500 g kerstomaten
- 60 g tomatenpuree
- 35 g limoensap, vers geperst
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 1 avocado
- 1 limoen, in partjes
- 10 g verse korianderbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2980.7 kJ / 712.4 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 49.9 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1040.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min