
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de agua
- 1 cucharada de piel de naranja rallada muy fina
- 12 g de gelatina neutra en polvo
- 125 g de vermut blanco
- 48 aceitunas gordal (sin hueso)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 6 kcal / 25 kJ
- Protein
- 0.2 g
- Tuk
- 0.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 18.3 mg
Alternativní recepty
Flan de salmorejo
4hod. 20min
Bombón de panna cotta de queso azul y pera
1hod. 20min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4hod. 15min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4hod. 15min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5hod. 45min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3hod. 15min
Canelones de carrilleras con setas
2hod.
Crema de gambones
45min
Emulsión de patata con pulpo
50min