Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de agua
- 1 cucharada de piel de naranja rallada muy fina
- 12 g de gelatina neutra en polvo
- 125 g de vermut blanco
- 48 aceitunas gordal (sin hueso)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 25 kJ / 6 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 18.3 mg
Alternativní recepty
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 Min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 godz.
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Rulos de salmón
1h 35min
Tostas de rougail a la naranja con sardina ahumada
1h 40min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15 min
Pintxo Donosti
15 Min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Rollo de piquillo con rúcula y nueces
5j 30 menit
Emulsión de patata con pulpo
50min