Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de agua
- 1 cucharada de piel de naranja rallada muy fina
- 12 g de gelatina neutra en polvo
- 125 g de vermut blanco
- 48 aceitunas gordal (sin hueso)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 25 kJ / 6 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 18.3 mg
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Tartar de champiñones
20 Min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 godz. 30 min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Berberechos al cava
25 Min
Canelones de confit de pato
1h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min