Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Karotten, in Stücken (3-4 cm)
- 180 g Stangensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g speckige Erdäpfel, in Stücken (3 cm)
-
100
g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
nebo 50 g Zwiebeln, in Stücken - 200 g Paprikaschoten, gemischt, in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 700 g Wasser
- 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 TL Zitronensaft
- 500 - 600 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- frische Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 437.7 mg
Alternativní recepty
Erbsensuppe mit Nockerl
50min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Saure Bohnen mit Ofengemüse
45min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1 Std. 10 Min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h