Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Karotten, in Stücken (3-4 cm)
- 180 g Stangensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g speckige Erdäpfel, in Stücken (3 cm)
-
100
g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
nebo 50 g Zwiebeln, in Stücken - 200 g Paprikaschoten, gemischt, in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 700 g Wasser
- 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 TL Zitronensaft
- 500 - 600 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- frische Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 437.7 mg
Alternativní recepty
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Erbsensuppe mit Nockerl
50min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1 Std. 10 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h