Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose (Abtropfgewicht)
-
Rapsöl
nebo Kokosöl zum Einfetten - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Stängel Staudensellerie, mit Blättern, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 650 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 EL Semmelbrösel
- Baguette zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 299 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackener Nudelauflauf
50 Min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 Min
Linsenschnitten
1 Std.
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 godz. 40 min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 Std. 30 Min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1 Std.
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min