Zařízení & příslušenství
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
676.9 mg
Protein
13.7 g
Kalorie
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
51.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 dk
Piñarita
5 dk
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 dk
Breakfast Burrito
50 dk
Pasta Salad with Salami
25 dk
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2sa 25 dk
Peppermintini
20 dk
White Russian
5 dk
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 dk
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1sa 50 dk
Gnocchi Carbonara with Peas
20 dk
Spaghetti alla Carbonara
30 dk