
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
-
100
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 200 g plain flour plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g unsalted butter cold, diced
- 50 g milk
- 1 egg white lightly beaten
Filling
- 100 g onions quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter diced
- 100 g frozen spinach defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large black olives pitted
- 480 g tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 453.2 kcal / 1896.2 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 32.2 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Sodík
- 625.5 mg
Alternativní recepty
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1hod. 40min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2hod. 50min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1hod. 30min
Mushroom Parmentier
1hod. 10min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1hod. 10min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1hod. 50min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.