Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g milk
- 1 egg white, lightly beaten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 100 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)
- 100 g large black olives, pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2162 kJ / 521 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 39.8 g
Alternativní recepty
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 Std. 15 Min
Greek Appetiser Tart
1sa 30 dk
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2u. 15min