Artichoke Tart - Torta di carciofi

Artichoke Tart - Torta di carciofi

4.8 42 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
8 slices

Suroviny

Pastry
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • unsalted butter cold, diced
    100 g
  • milk
    50 g
  • egg white lightly beaten
    1
Filling
  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter diced
    30 g
  • frozen spinach defrosted, drained
    100 g
  • medium eggs
    2
  • egg yolks from medium eggs
    2
  • double cream
    250 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • large black olives pitted
    100 g
  • tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)
    480 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 625.5 mg
Protein 13.4 g
Kalorie 1896.2 kJ / 453.2 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 18.7 g
Sacharidy 29.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...