Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 50 g milk
- 1 egg white, lightly beaten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large black olives, pitted
- 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1896.2 kJ / 453.2 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 625.5 mg
Alternativní recepty
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Pea and Courgette Tarts
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min