Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g unsalted butter, cold, diced
- 50 g milk
- 1 egg white, lightly beaten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 250 g double cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large black olives, pitted
- 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1896.2 kJ / 453.2 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 625.5 mg
Alternativní recepty
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Roasted Tomato Tart
2h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h