
Zařízení & příslušenství
Artichoke Tart - Torta di carciofi
Příprava 30min
Celkový 1hod. 20min
8 slices
Suroviny
Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
milk50 g
-
egg white lightly beaten1
Filling
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced30 g
-
frozen spinach defrosted, drained100 g
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large black olives pitted100 g
-
tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)480 g
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
453.2 kcal /
1896.2 kJ
Protein
13.4 g
Tuk
32.2 g
Sacharidy
29.9 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
18.7 g
Sodík
625.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko