Zařízení & příslušenství
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
29 g
Kalorie
2076 kJ /
496 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
11 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Garlic and White Bean Stew
50min.
Chickpea Gratin
1hod.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min.