
Kompatibilní verze
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 496 kcal / 2076 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Mushroom Stroganoff
30min
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Lentil Moussaka
2hod. 20min
Lentil Moussaka
3hod. 30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Mushroom Parmentier
1hod. 10min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1hod. 15min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min