Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
Salsa de roquefort
- 40 g de leche
- 100 g de queso roquefort desmenuzado
- 1 yema de huevo
Risotto con calabaza
- 60 g de aceite de oliva
- 300 g de pulpa de calabaza en trozos de 2-3 cm
- 3 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 30 g de mantequilla en trozos de 1-2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 12671.8 kJ / 3028.6 kcal
- Protein
- 85.7 g
- Sacharidy
- 284.4 g
- Tuk
- 162.8 g
- Nasycený tuk
- 72.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 11220.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mac and Cheese con calabaza
1 Std. 15 Min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Rosti de patata
40min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 Min
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Risotto de setas
25min
Arroz con champiñones Portobello
30min
Arroz con calabaza
40min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 Min
Risotto con calabacín y beicon
35min