
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1855.2 kcal / 7762 kJ
- Protein
- 35.2 g
- Tuk
- 185 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 65.9 g
- Sodík
- 346.8 mg
Alternativní recepty
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1hod. 5min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2hod. 10min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min
Coq au vin blanc with mashed potato
1hod. 50min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Chile con queso cob loaf
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1hod.