![Roast porchetta with fig macadamia stuffing Roast porchetta with fig macadamia stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cd676e7e5a7a72de4675a2a9d241fd6/Derivates/b0326d58df995d2bb8f33a1e6f8f3e2c33561cc6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 185 g
- Nasycený tuk
- 65.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 346.8 mg
Alternativní recepty
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2sa 10 dk
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Whitebait fritters
35 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Prawn and saffron arancini
25u.
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2sa
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1sa 50 dk