Roast porchetta with fig macadamia stuffing
TM6 TM5

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

5.0 (13 hodnocení)

Suroviny

Prepare the cracking

  • 2500 g boneless pork belly (see Tips)
  • sea salt, to sprinkle

Prepare the stuffing

  • 2 eschalots, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g pancetta, diced
  • 80 g raw macadamia nuts
  • 100 g dried figs
  • 150 g pork sausage, casing removed
  • 1 tsp fresh rosemary leaves
  • 1 tbsp fresh parsley leaves

Stuffing the pork

  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
7762 kJ / 1855.2 kcal
Protein
35.2 g
Sacharidy
11.9 g
Tuk
185 g
Nasycený tuk
65.9 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
346.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty