Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 185 g
- Nasycený tuk
- 65.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 346.8 mg
Alternativní recepty
Creamy miso mushroom udon
45 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Café de Paris butter
25 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Yiayia's Pastitsio
1h 40 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min