Roast porchetta with fig macadamia stuffing

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.9 17 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 14hod.
8 portions

Suroviny

Prepare the cracking
  • boneless pork belly (see Tips)
    2500 g
  • sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
  • eschalots cut into halves
    2
  • unsalted butter
    20 g
  • pancetta diced
    100 g
  • raw macadamia nuts
    80 g
  • dried figs
    100 g
  • pork sausage casing removed
    150 g
  • fresh rosemary leaves
    1 tsp
  • fresh parsley leaves
    1 tbsp
Stuffing the pork
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • olive oil to drizzle

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 1855.2 kcal / 7762 kJ
Protein 35.2 g
Tuk 185 g
Sacharidy 11.9 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 65.9 g
Sodík 346.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...