Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 185 g
- Nasycený tuk
- 65.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 346.8 mg
Alternativní recepty
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Southern-style chicken
40 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Retro prawn cocktail
20 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min