Roast porchetta with fig macadamia stuffing

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.7 21 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 14hod.
8 portions

Suroviny

Prepare the cracking
  • boneless pork belly (see Tips)
    2500 g
  • sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
  • eschalots cut into halves
    2
  • unsalted butter
    20 g
  • pancetta diced
    100 g
  • raw macadamia nuts
    80 g
  • dried figs
    100 g
  • pork sausage casing removed
    150 g
  • fresh rosemary leaves
    1 tsp
  • fresh parsley leaves
    1 tbsp
Stuffing the pork
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • olive oil to drizzle

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 346.8 mg
Protein 35.2 g
Kalorie 7762 kJ / 1855.2 kcal
Tuk 185 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 65.9 g
Sacharidy 11.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...