Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pés de salsa
- 5 dentes de alho
- 50 g pão ralado
- 1 c. chá de raspa de limão
- 30 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 2 limões cortados em fatias (0,5 cm aprox.)
- 700 g filetes de bacalhau fresco s/ pele (4 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 300 g massa seca, penne rigate, fusilli, etc.
- 20 g manteiga
- 200 g pimento morrone
- 120 g natas
- 1 c. chá de manjericão, seco
- ¼ c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 1 pé de manjericão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2968.6 kJ / 709.5 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1381.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1h
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 Min
Chili com carne
40min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3u. 5min
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35 Min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1h 10min
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40min
Arroz de fiambre com pack-choi
40min
Gomas de limão e gengibre
1h 30min
Piza com rebordo recheado
2 godz. 30 min
Sopa de nabo e alho-francês
1h