Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g azeite
- 1 dente de alho
- 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em tiras (1x3-4 cm), seca com papel de cozinha
- Sal q.b.
- Pimenta preta q.b.
- 20 g manteiga
- 200 g maçã biológica, cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 250 - 300 g brócolos, só os floretes (2-3 cm aprox.)
- 40 g amêndoa em palitos
-
20
g vinagre de sidra
nebo 20 g vinagre balsâmico de sidra - 15 g mostarda
- 1 c. chá de mel
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2801.1 kJ / 669.5 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 47.4 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 996.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete com alho-francês e camarão
45 Min
Cuscuz de caldo-verde
20 min
Cuscuz de salmão e pepino
45 Min
Salada leve de salsicha
10 Min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 min
Creme light de brócolos e curgete
35 Min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 Min
Cuscuz mediterrânico
10 Min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 Min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Fusilli com frango no forno
35 Min